Agenda

Zondag 13 december 2020
Vandaag, zondag 13 december 20202, is het WereldLichtjesDag.
Sinds 1997 op de 2de zondag van december steken mensen wereldwijd om 19.00uur kaarsjes aan ter nagedachtenis aan kinderen die overleden zijn en als steun aan die ouders die een kind verloren.
Er zijn ouders voor wie het verlies nog heel vers is en anderen voor wie dat verlies al 30 jaar geleden was, maar de pijn van het gemis en het verlies van hoop en dromen die niet uitkwamen blijven hetzelfde. Sommigen herdenken een volwassen kind, anderen een kind dat niet eens de kans kreeg voor een eerste ademhaling.
Wanneer u geen kind verloren hebt, maar u verbonden voelt of steun wilt betuigen aan deze ouders is het meer dan waardevol vanavond om 19.00 uur een kaarsje aan te steken zo zorgen we ervoor dat er over de gehele wereld een lint van gedenklichtjes ontstaat.

Veel samenkomsten gaan vanwege het coronavirus niet door, maar door thuis, in uw tuin of op uw balkon om deze tijd een kaars aan te steken met de intentie deze kinderen te gedenken en hun ouders te steunen draagt u bij aan het besef niet alleen te zijn met dit verdriet. De wereld wordt zo even letterlijk wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben.

 

 

 

Donderdag 17 september 2020 (VOL)
Lezing 'Spreken over Sterfelijkheid en Stervensprocessen'
voor informatie over de lezing: info Lezingen

Zaterdag 3 oktober (VOL)
Workshop 'Liefdevol Levenseinde'
voor informatie over de workshop: info Workshops

Dinsdag 20 oktober 2020 
Lezing: 'Spreken over Sterfelijkheid en Stervensprocessen'
voor informatie over de lezing: info Lezingen

Zaterdag 7 november
Workshop 'Liefdevol Levenseinde'
voor informatie over de workshop: info Workshops

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.