Referenties

Dieke de J:
Dank voor je begeleiding in het proces. We zijn amateurs en je inzichten hielpen. Om vertrouwen te krijgen en licht te schijnen op dit mysterieuze proces.

Judith D.-K.:
Het was een rustgevend gevoel te weten, dat de laatst dagen van mijn vader Yari de nachtwaken deed, waardoor mij de energie bleef voor alles wat na het sterven emotioneel en praktisch op me toe kwam. Toen mijn zeer oude vader stierf, was ik erg blij, dat Yarí meteen kwam en het afleggen verzorgde. Zij deed dat op een zeer rustige en eerbiedige wijze. Ik merkte door haar vragen, dat zij tegelijkertijd ook waarnam hoe het mij als dochter van de overledene ging. Haar manier van omgang met het gebeuren was mij direct een troost. Ik denk er nog graag aan terug. Ik ben dankbaar voor deze mens met haar vaardigheden. Ik kon door haar echt loslaten.

Masja K., trainer bij VPTZ:
Dag Yari, Ik herinner me je van de training voor stervensbegeleiding als iemand die
aanwezig kan zijn met warmte, aandacht en geduld.
Daarnaast kan je zoveel ruimte en vertrouwen geven dat zwaarte lichter wordt.
Ik wens je veel goeds toe op dit pad, hartelijke groet, Masja

Siza medewerkers:
Het was bijzonder om te zien hoe onze dementerende bewoner met down-syndroom reageerde op Yarí haar aanwezigheid en aandacht. Zij bracht de zo gewenste rust in zijn de laatste uren.

Sharon E., vrijwilligerscoördinator VPTZ Arnhem:
Ik ken Yari sinds 2016. Als coördinator bij VPTZ Arnhem, mocht ik Yari inzetten als vrijwilligster bij terminaal zieke patiënten. Yari brengt rust en aandacht in de situaties waar zij waakt. Oprechte aandacht voor de persoon en de omgeving waar ze is. Yari werkt vanuit een spiritueel weten, maar dringt nooit haar eigen mening op aan anderen. Het was fijn om met Yari samen te werken.

Marry V, voormalig vrijwilligers coördinator:
Mijn aanhef is lieve Yari. Als vrijwilliger wil ik daar liefdevol van maken. Want zo was/ben je naar de vrijwilligers en ook naar de cliënten. Wij konden jou altijd matchen. Het was niet nodig om te bekijken of cliënt gelovig, bozig, arrogant etc was. Jij kon meebewegen en er zijn voor alle cliënten.
'Er zijn', dat zijn geen woorden voor je, maar je kon er ook echt zijn.
Ik heb je als een spirituele vrouw ervaren. Ook kon je kritisch zijn en meedenken met het beleid/werkzaamheden op een open manier. Het mogen maar een paar zinnen zijn, de laatste zin is dat ik je graag bij mij zou willen hebben als ik op mijn stervensbed lig. Een zachte, liefdevolle vrouw, die er helemaal is voor mij tegen wie ik alles kan zeggen en aangehoord wordt zonder oordeel. Marry

Monique K.: Je bent een geweldige vuurvrouw!

 

 

Reacties zijn gesloten.