Vraaggesprek over Sterfelijkheid

Eén ding weten we zeker: ons leven is eindig. Toch spreken we opvallend weinig met elkaar over dat einde. Ik zoek moedige bewoners in Arnhem en omgezing die dit gesprek wél aan durven gaan. Een gesprek waarin u uw ideeën, verwachtingen vragen en wensen over sterven en het stervensproces vrijuit kunt delen. U krijgt zodoende meer inzicht in uzelf en handreikingen om eenzelfde gesprek met uw naasten aan te gaan en ondertussen helpt u om het taboe op dit onderwerp te doorbreken.

De gesprekken vinden plaats in besloten kring bij u thuis of – indien u dat wenst – op een locatie elders.
Heeft u interesse, of wilt u meer informatie over mij of over het vraaggesprek? Stuur mij dan een mail: yari@amaruq.nl, bel mij 06-14441075, of lees het interview van Petra Alsters over mij in de juli/augustus 2020 editie van de Craneveer.

Geef een reactie